Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδα Μόδας Παρίσι - Οι καλύτερες street style εμφανίσεις

Εβδομάδα Μόδας Παρίσι – Οι καλύτερες street style εμφανίσεις

Τι φόρεσαν οι διάσημοι στην Εβδομάδα Μόδας Παρίσι;

Η πλούσια εβδομάδα μόδας που ξεκίνησε τη Δευτέρα επισκιάστηκε με κάποια δυσάρεστα νέα. Λίγες μέρες μετά την απώλεια του τιτάνα της μόδας Αντρέ Λεόν Τάλεϊ , ήρθε η είδηση ​​ότι ο πρωτοπόρος της μόδας και σχεδιαστής Τιερί Μιγκλέρ έφυγε από τη ζωή. Τα αφιερώματα πλημμύρισαν τα περιοδικά, τα sites αλλά και τα social media τιμώντας τον σχεδιαστή.

Ο οίκος Schiaparelli άνοιξε με το πρώτο σόου υψηλής ραπτικής. Δύο από τις στιγμές που η ηθοποιός των Uncut Gems Julia Fox και ο Ye (γνωστός και ως Kanye West) κάθισαν στην πρώτη σειρά στο σόου του Schiaparelli, έτοιμοι να δουν τον «Planet Schiaparelli» να έρχεται… στην γη και να δίνει θεατρικές σιλουέτες και νέες τάσεις . Η συλλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή Daniel Roseberry άνοιξη/καλοκαίρι 2022 περιλάμβανε μοντέλα που κουβαλούσαν κεφάλια σμιλεμένα σε πολυτελείς τσάντες και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε με το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue Φεβρουαρίου Maty Fall να κλείνει την επίδειξη με ένα χρυσό φόρεμα με καρφιά. Στη συνέχεια, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Dior, σε ένα σόου με «συγκρατημένη» λάμψη και απίθανες λεπτομέρειες από δαντέλα και μεταλικά υφάσματα.

Την Τρίτη, η Chanel έστειλε άλογα να καλπάζουν στην πασαρέλα, σε μια κολεξιόν κλασσικής κομψότητας με μοντέρνες πινελιές θηλυκότητας . Στον Valentino, τα εντυπωσιακά φορέματα του Πιερ Πάολο Πιτσόλι γιόρτασαν το γυναικείο σώμα σε όλο του το μεγαλείο την Τετάρτη, σε ένα σόου που όλοι εξύμνησαν. Επιπλέον, τα μοναδικά σχέδια του οίκου Jean Paul Gaultier του Glenn Marten ξεσήκωσαν το κοινό την προτελευταία ημέρα των παραστάσεων και πρότειναν δραματικούς φραμπαλάδες και όγκους.

Σχεδιαστές, μοντέλα και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτή την παριζιάνικη εκδήλωση φέρνοντας μαζί τους το καλύτερο street style.

View this post on Instagram

A post shared by daniel (@s.elemani)

View this post on Instagram

A post shared by Alex (@alex_foreal)

View this post on Instagram

A post shared by @h_u_mans

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024