Δύσκολη δοκιμασία έχει αύριο (22:00) ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν της αναμέτρηση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη κόντρα στους Μπλαουγκράνα. Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) θα είναι οι τρεις… σφυρίχτρες στο ματς της Βαρκελώνης.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς και στην Ισπανία θα ψάξει την 6η του νίκη στην εφετινή διοργάνωση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.