Υπόθεση βιασμού: Γκαζάκια στο γραφείο συνηγόρου εμπλεκόμενου προσώπου
Στις 7πμ το πρωί ακούστηκαν εκρήξεις από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου εμπλεκόμενου προσώπου στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της Θεσσαλονίκης
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο συνηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης.
Στην ίδια οικοδομή, η οποία βρίσκεται στην οδό Εγνατίας, μένει και ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού, συγκεκριμένα το άτομο που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι.
Από την έκρηξη δεν είναι γνωστό εάν έχουν προκληθεί ζημιές. Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική και η αστυνομία και γίνεται έρευνα.
Η καταγγελία στον δικηγόρο
Πρόκειται για το γραφείο του δικηγόρου που η 24χρονη Γεωργία είχε κατηγορήσει ότι της επιτέθηκε φραστικά στο αστυνομικό τμήμα όταν κατέθετε για τον βιασμό. Μάλιστα για την εν λόγω καταγγελία έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η επίθεση όντως συνδέεται με την υπόθεση βιασμού.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας