Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30) για την 20η αγωνιστική της Superleague, με τους ερυθρόλευκους να είναι στο +9 από τον Δικέφαλο του βορρά.
Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του βορρά λίγο μετά τις 18:00, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πορείας της προς το γήπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το πούλμαν των Πειραιωτών συνοδεύτηκε από αρκετές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ήδη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν κάνει την καθιερωμένη «βόλτα» τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.
Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν θα υπάρχουν οπαδοί και το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά από απόφαση των γηπεδούχων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.