Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα
Για το πως έβλεπε τις σχέσεις με τους άντρες όταν ήταν νεότερη και τις προδοσίες που βίωσε θα μιλήσει απόψε (20/1) η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.
«Σιχαινόμουν το συμβατικό κι ακόμα το σιχαίνομαι. Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση, δεν μπορείς να είσαι 18-19 χρονών, να παντρεύεσαι, να κάνεις παιδιά… Η καθημερινότητα; Ο έρωτας; Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα, δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Εγώ ήμουν μόνο ένα καλομαθημένο κορίτσι που ήξερε μόνο να παίρνει», θα πει.
Επίσης, η ηθοποιός θα αναφερθεί και στον χαμό της αδελφής της: «Απ’ όταν έχασα την αδερφή μου, την Σούλα, δεν μπορώ να ξαναπάω στα Γιάννενα. Κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί και δεν θα με περιμένει. Δεν θέλω να με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα…».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.