Η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Euroleague που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (20/1, 21:05) αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.
Η ομάδα του λαού ταλαιπωρήθηκε από τον κοροναϊό το τελευταίο διάστημα, ωστόσο στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν δεν προέκυψε κάποιο νέο κρούσμα, ενώ και όσο παίκτες είχαν νοσήσει έχουν βγει από την καραντίνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μακάμπι είχε δύο αναβολές την περασμένη «διαβολοβδομάδα», καθώς λόγω κρουσμάτων δεν έγιναν τα παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου στο Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Μάλιστα σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά η ομάδα, ενώ μοιάζει απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Κάιρι Τόμας, που ολοκλήρωσε την περίοδο καραντίνας που απαιτείται όταν κάποιος φτάσει στο Ισραήλ.
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.
Ενόψει της αναμέτρησης της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση.