Με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, ο Παναιτωλικός κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς στο ΟΑΚΑ και να φτάσει σε μία τεράστια νίκη, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1!
Μία ιστορική νίκη για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που φεύγει με το «τρίποντο» σε εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ένωση σε επίπεδο Super League. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει άλλες επτά φορές στην πρώτη κατηγορία με γηπεδούχο την ΑΕΚ, η οποία μετρούσε έξι νίκες.
Την ίδια ώρα, η συγκεκριμένη νίκη ήταν ιστορική και για τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς αυτή πρόκειται για την πρώτη του νίκη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», καθώς στα προηγούμενα τρία παιχνίδια είχε δύο δύο ήττες και μία ισοπαλία.
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.
Ενόψει της αναμέτρησης της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση.