Χειροπέδες σε 32χρονο που πυροβολούσε στον αέρα – Τα σκάγια «βρήκαν» 76χρονη
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου
Χειροπέδες σε έναν 32χρονο στο Τρίκερι Μαγνησίας, ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα το βράδυ του Σαββάτου και κατηγορείται για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα και, μάλιστα, ορισμένα από τα σκάγια «βρήκαν» 76χρονη γυναίκα, όπως μεταφέρει το e-thessalia.gr.
Ειδικότερα, αυτά έπεσαν στο κεφάλι και τους ώμους της γυναίκας που περνούσε από το σημείο εκείνη την ώρα, χωρίς, ωστόσο, να την τραυματίσουν.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.
- Συνταγή: Νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι
- Φάρμακα παχυσαρκίας και μετά το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Το Ισραήλ βομβάρδισε ξενοδοχείο σε προάστιο της Βηρυτού
- Νεκρή 11χρονη από συντρίμμια στο Κουβέιτ
- Οι τροφές που κάνουν καλό στη μνήμη
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πρόγνωση ανά περιοχή
- Χάσμα 630,17 ευρώ μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Λούβρο: Σε σταυροδρόμι μετά τα σκάνδαλα – Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442