Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια εδώ και μήνες είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι και ζουν τον έρωτά τους.
Την Πέμπτη (30/12) η νεαρή έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτούν.
Σε ερώτηση αν το δαχτυλίδι που φορά, είναι δαχτυλίδι αρραβώνων, απάντησε: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Αυτό το δαχτυλίδι μου το έδωσε η μητέρα μου, όταν έγινα 30 ετών, στα γενέθλιά μου».
Για ένα άλλο δαχτυλίδι που φορά, είπε: «Αυτό το είχα κάνει δώρο στον εαυτό μου, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έδωσα τον λόγο σε εμένα να με έχω βασίλισσα».
Μάλιστα, η ίδια μίλησε για τη σχέση που έχει η μητέρα της με τον Χρήστο Σαντικάι: «Ο Χρήστος με τη μαμά μου έχουν μία πολύ γλυκιά σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι», υπογράμμισε.
«Νιώθω ότι ο Χρήστος είναι ο άνθρωπός μου. Είμαστε έτοιμη για πολλά, νιώθω ότι ήμασταν μαζί και σε προηγούμενες ζωές μαζί» εξομολογήθηκε.
Τέλος, στο ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της, τόνισε: «Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω από την ευτυχία μου, όχι για να συζητηθεί, δεν με αφορούν αυτά».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας