Μετά την Premier League και η La Liga έχει μπει στο… μάτι του κορωνοϊού, καθώς όλο και περισσότερες ομάδες ανακοινώνουν κρούσματα.
Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ανακοινώσει επτά κρούσματα ποδοσφαιριστών, ενώ σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» υπάρχουν και αρκετά μέλη που έχουν «χτυπηθεί» από τον covid-19.
Μετά την ομάδα του Τσάβι και η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε κρούσματα. Όπως αναφέρει η Βασίλισσα, οι Κουρτουά, Βαλβέρδε, Καμαβίνγκα, Βινίσιους βρέθηκαν θετικοί ύστερα από τεστ που έκαναν και έτσι έχουν ήδη τεθεί εκτός ομάδας, έχοντας μπει σε καραντίνα.
Μένει να φανεί εάν έχει εξαπλωθεί στο στρατόπεδο της ομάδας ο ιός, όπως έχει συμβεί στην Μπαρτσελόνα…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Κώστας Λούδης, παλιά δόξα του ελληνικού πόλο και νυν τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας, αποθέωσε την Ελλάδα για την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξήγησε γιατί είναι το φαβορί για το χρυσό.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.