Σπουδαία νίκη πέτυχε η Φενέρμπαχτσε επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 90-79 για την 15η αγωνιστική της Euroleague – Στο 6-9 πλέον οι Τούρκοι, στο 7-8 οι Ισραηλινοί
Με πρωταγωνιστές τους Μπούκερ και Ντε Κολό, που μέτρησαν 22 και 21 πόντους αντίστοιχα, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 90-79 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι Τούρκοι πέτυχαν την τρίτη σερί τους νίκη στη διοργάνωση και έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον εαυτό τους, με το ρεκόρ τους πλέον να είναι 6-9 (12η θέση). Η Μακάμπι «τρέχει» ένα κάκιστο σερί πέντε ηττών στη Euroleague και πλέον είναι στην 11η θέση με ρεκόρ 7-8.
Η Φενέρ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο μόνο σημείο που… αγχώθηκε ήταν 2’18» πριν τέλος όταν η Μακάμπι έφτασε να κάνει το παιχνίδι ροντέο, μειώνοντας από τους 21 πόντους (70-49 στο 30′) στους 5 (79-74). Αλλά εκεί ανέλαβαν δράση οι Μπούκερ και Ντε Κολό και έτσι οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με 90-79.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.