Βασίλης Παλαιολόγος – Το πρωί νοσηλευτής και το βράδυ ηθοποιός
«Το πρωί νοσοκομείο, και μετά πρόβα. Δεν έχει ενδιαφέρον;» αναρωτιέται
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Βασίλη Παλαιολόγο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του τόσο ως νοσηλευτής όσο και ως ηθοποιός.
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια εμμονική θαυμάστριά του και έκανε ειδική μνεία στο πατρικό του σπίτι που κινδύνευσε να καεί στις φωτιές του καλοκαιριού.
«Η κούραση μετριάζεται»
«Είμαι νοσηλευτής και ηθοποιός. Νομίζω ότι στη ζωή μας μπορούμε να διαλέξουμε πολλούς δρόμους και να τα καταφέρνουμε. Το πρωί νοσοκομείο, και μετά πρόβα. Δεν έχει ενδιαφέρον; Είναι σημαντικό να σε ευχαριστεί αυτό που έχει επιλέξει, οπότε η κούραση μετριάζεται. Μικρός δε θυμάμαι τι ήθελα να κάνω», περιέγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος.
Αναφερόμενος σε άλλες δουλειές που έχει κάνει, ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε δουλέψει στον ΟΤΕ στα τεχνικά έργα, αλλά και σε ταβέρνα.
«Είμαι αμετανόητος εργένης, αλλά μπορεί να είναι και βόλεμα. Στο γάμο έφτανα συχνά όταν ήμουν μικρός. Πιο μεγάλος όχι», είπε για την προσωπική του ζωή.
«Δεν ξυπνάω με τη σκέψη γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση. Μπορεί κάποια στιγμή να είμαι ξανά. Το σίγουρο είναι ότι έχω πάρει απόσταση αρκετά χρόνια», σημείωσε.
«Ανακάλυψε που μένω»
Μιλώντας για ακραίες εκφράσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του ο ίδιος αναφέρθηκε σε εμμονική θαυμάστρια. «Κυνήγι, τηλέφωνα, ανακάλυψε που μένω, αλλά ευτυχώς το λύσαμε ομαλά», είπε.
Αναφερόμενος τέλος στο σπίτι του που κινδύνευσε να καεί στις φωτιές του καλοκαιριού, ο Βασίλης Παλαιολόγος είπε: «Σώσαμε το σπίτι μου στην Ηλεία από τις φωτιές. Ήμουν εκεί και καταβρέχαμε. Κάηκαν τα κτήματά μας όμως».
Ο Βασίλης Παλαιολόγος θα είναι φέτος στην παράσταση Terror στο θέατρο Αθηνών.
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)








![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-127x85.jpg)























![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442