Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Την ώρα που η Μπενφίκα νικούσε με 2-0 τη Ντιναμό Κιέβου, οι Καταλανοί ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να προκριθούν εκείνοι στην επόμενη φάση. Ωστόσο, οι Βαυαροί είχαν άλλη γνώμη.
Η ομάδα του Νάγκελσμαν πέτυχε δύο γκολ πριν την ανάπαυλα και έβαλε στη Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα ενόψει του δευτέρου μέρους.
Στο 34′ ο Λεβαντόφσκι… χόρεψε στην περιοχή των «μπλαουγκράνα», έκανε τη σέντρα και ο Μίλερ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Μπάγερν, ενώ ο Σανέ με φοβερό σουτ στο 43′ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.