Η Μπούντουτσνοστ συνέτριψε τον Προμηθέα στην Πάτρα με 89-60 για την την 6η αγωνιστική του Eurocup.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί σε πρώτη και τρίτη περίοδο, φτάνοντας με άνεση στο διπλό, για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις του Β’ Ομίλου, την ώρα που ο Προμηθέας έφτανε τις τέσσερις ήττες σε έξι αγώνες.
Ο αγώνας
Ο Προμηθέας ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να κάνει πολλά λάθη και αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Μπούντουτσνοστ και στο τέλος της πρώτης περιόδου πήρε μία διαφορά 14 πόντων 24-10.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Προμηθέας μπήκε αρκετά δυνατά έπαιξε καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση και κατάφερε να ρίξει την διαφορά στο -6 στο τέλος του ημιχρόνου κάνοντας το σκορ 35-41.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Τορούν, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε παγκόσμια Κλειστού.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού