Αμπέλι – Έως 15 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής Δηλώσεων Συγκομιδής
Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής Δηλώσεων Συγκομιδής του ΥΠΑΑΤ, παραμένει «ανοιχτό».
Παρατείνεται έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021 σύμφωνα με ανάρτηση της ΚΕΟΣΟΕ, η περίοδος υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής, η οποία έληξε στις 30 Νοεμβρίου.
Διαφαίνεται ότι το 2021, υπάρχει αυξημένος αριθμός υποβολής Δηλώσεων Συγκομιδής και μάλιστα για μεγαλύτερες ποσότητες σταφυλιών, μακράν των προηγουμένων ετών, παρά το ότι η φετινή παραγωγή σταφυλιών έχει εκτιμηθεί ότι είναι μειωμένη κατά 25,09%.
Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής Δηλώσεων Συγκομιδής του ΥΠΑΑΤ, παραμένει «ανοιχτό», προκειμένου οι αμπελουργοί που δεν έχουν υποβάλλει ακόμα τις Δηλώσεις Συγκομιδής τους, να το πράξουν.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)




























![Μπλόκα με χιλιάδες τρακτέρ σε όλη τη χώρα – Κλιμακώνουν οι αγρότες και πιέζουν την κυβέρνηση [Live χάρτης]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/6766446-1-315x220.jpg)
![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-315x220.jpg)











![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442