Το σίριαλ Κιλιάν Εμπαπέ-Ρεάλ Μαδρίτης είχε πολλά… επεισόδια το καλοκαίρι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αρνείται να παραχωρήσει το μεγάλο της αστέρι.
Σε συζήτηση που είχε με μέλη των Μαδριλένων, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλλε η Βασίλισσα για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού. Μάλιστα, τόνισε, πως έφτασε στο σημείο να προσφέρει μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ.
«Δίνεις 200 εκατομμύρια ευρώ και δεν στον πουλάνε! Είναι πιο εύκολο να φέρεις παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους παρά παίκτες που έχουν ακόμα χρόνια στο τρέχον συμβόλαιό τους, καθώς πρέπει πια να γίνουν… τερατώδεις προσφορές για να τους αποκτήσεις και η Ρεάλ δεν μπορεί να της φτάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.