Κρήτη – Παρούσα σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας η 13χρονη που κατέρρευσε από το αλκοόλ
Ανησυχία έχει προκληθεί στην Κρήτη μετά τα περιστατικά κατανάλωσης υπερβολικού αλκοόλ από εφήβους. Την ίδια στιγμή έρχονται πληροφορίες για το δράμα της 13χρονης που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
Προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων στην Κρήτη -μετά το 15χρονο στις Μοίρες είχαμε και την περίπτωση της ανήλικης του Γαζίου- που καταναλώνουν υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ με αποτέλεσμα να οδηγούνται στο νοσοκομείο.
Το γεγονός ότι ανήλικοι φτάνουν να καταναλώνουν τόσο μεγάλες ποσότητες σε νυχτερινά κέντρα, που απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ σε ηλικίες κάτω των 18 ετών, εγείρει ερωτηματικά, με τις αρχές να ερευνούν τη λειτουργία αυτών των κέντρων.
Νεότερα στοιχεία με την ανήλικη σύμφωνα με το cretalive, που μεταφέρθηκε την Παρασκευή με συμπτώματα οξείας μέθης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αναφέρουν ότι το κορίτσι, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ενώ βρισκόταν σε χοροεσπερίδα λυκείου.
Το δράμα πίσω από τη μέθη
Μάλιστα από την αστυνομία, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου που φιλοξένησε την εκδήλωση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει απόψε.
Πάντως μια άλλη τραγική πτυχή της υπόθεσης, είναι ότι δυο-τρεις μέρες πριν, ο πατέρας του κοριτσιού είχε απασχολήσει τις αρχές για ενδοιοικογενειακό επεισόδιο, καθώς φέρεται να προκάλεσε καυγά στο σπίτι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
- Ήπειρος: Πώς εξελίσσεται η μετασεισμική ακολουθία μετά τα 5,3R – «Κύρια δόνηση» λέει ο Γκανάς στο in
- ΗΠΑ και Ισραήλ: Το σχέδιο για επιχείρηση ειδικών δυνάμεων για την κατάσχεση του πυρηνικού αποθέματος του Ιράν
- Γιατί ο σκύλος σάς κοιτάζει όταν τρώτε; – Ποιος ο λόγος που γυρίζει το βλέμμα του μόλις τον δείτε
- Αλέκος Βοσνιάδης: Ο «άρχοντας» των ανόδων το έκανε και με την Καλαμάτα
- Σταύρος Παπασταύρου: «Έχουμε ενεργειακά αποθέματα για τουλάχιστον 90 ημέρες»
- Cuba Negotiating Deal as U.S. Forms Anti-Cartel Alliance
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και στην Stoiximan GBL – Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή
- Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει: Πώς η λογοτεχνία άλλαξε τον τρόπο που μιλάμε για τις γυναίκες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442