Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει»
Η Βίκυ Καγιά απάντησε και δεν μάσησε τα λόγια της...
Όλα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Βίκυ Καγιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολιάστηκε από την παρουσιάστρια του DWTS από το Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη.
Η Βίκυ Καγιά απάντησε στους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το κλίμα μεταξύ τους πάει από το κακό στο χειρότερο….
«Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση»
«Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά.
Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια.
Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το «δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει». Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια. Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια.
Πάντως εγώ, όταν είχα κάτι να πω στους συνεργάτες μου, πάντα το έλεγα. Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της. Την έχω δει ποτέ έξω και δεν την έχω αγκαλιάσει;
Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα
- Πέντε εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη που άλλαξαν τον κόσμο
- Κραν Μοντανά: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα στο νυχτερινό κλαμπ λίγο πριν ξεσπάσει η φονική πυρκαγιά
- Ο χρησμός της Goldman Sachs για το 2026 – Τι βλέπει για ανάπτυξη & πληθωρισμό
- Γιατί θα «βρέξει» επενδύσεις στο real estate το 2026
- Οι ευχές του Λιονέλ Μέσι για τη νέα χρονιά (pic)
- Ο Μαμντάνι θέλει να φορολογήσει τους εκατομμυριούχους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/benjamin-davies-Xhj88MexoG4-unsplash-315x220.jpg)










































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442