Η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου που συμμετέχει φέτος στο J2US δεν είναι μόνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της On time και της Σπυριδούλας Τριάντου, ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς, τον οποίο γνωρίσαμε πέρσι στο Big Brother.
Μάλιστα το ζευγάρι την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στα πίσω τραπέζια γνωστού κέντρου, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου, με τους θαμώνες να τους αναγνωρίζουν.
Οι πληροφορίες της εφημερίδας τους θέλουν μάλιστα να είναι αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.
Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι επισκέφτηκαν και τη Μύκονο, χωρίς όμως να είναι διαχυτικοί, καθώς τότε επέμεναν πως ήταν απλώς φίλοι.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.