Τα μοντέλα των 90s που έγραψαν «χρυσή» ιστορία στις πασαρέλες – Που βρίσκονται τώρα;
Η ζωή στο μόντελινγκ πριν το Instagram και το GNTM
Τη χρυσή δεκαετία του 1990 τα μοντέλα ήταν πραγματικές σταρ με μεγάλη καριέρα και χιλιόμετρα στις πασαρέλες.
Τότε δεν υπήρχε ούτε το Instagram ούτε οι influencers. Ένα εξώφυλλο ή μία γυμνή φωτογράφιση ήταν το talk of the town για πολύ καιρό.
Τη Βίκυ Κουλιανού την ανακάλυψε ο αείμνηστος Μιχάλης Ασλάνης σε ένα λεωφορείο. Το παρουσιαστικό της τον μάγεψε και της έδωσε το τηλέφωνό του. Έκτοτε έγινε η μούσα του.
Το top model των 90s, η Φιλίππα Μάθιους, έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και ζει πλέον στην Αυστραλία με τους δύο γιους της.
Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν η πρώτη Σταρ Ελλάς των καλλιστείων του ΑΝΤ1 και έπειται ακολούθησε μία αξιοζήλευτη καριέραα. θεωρείται μία από τις κομψότερες Ελληνίδες μέχρι και σήμερα.
Το 1992 ήταν η χρονιά της Μαρίνας Τσιντικίδου, η οποία σάρωσε στους διαγωνισμούς ομορφιάς.
Η ευρωβουλευτής πλέον Έλενα Κουντουρά είναι η Ελληνίδα με τη μεγαλύτερη διαδρομή στις πασαρέλες και τα έντυπα του κόσμου.
Η Νόνη Δούνια με κοντό μαλλί άφησε το στίγμα της σε ντεφιλέ και σε περιοδικά μόδας.
Η Βίκυ Καγιά είναι το κορίτσι θαύμα που πέρασε τα ελληνικά σύνορα και πλέον την απολαμβάνουμε στην τηλεόραση.
Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες και ξεκίνησε από το διαγωνισμό Playmate. Οι περισσότεροι την αποκαλούν Ελληνίδα θεά.
- Φωτιά σε φορτηγό στη λεωφόρο Κηφισού – Καθυστερήσεις στο ύψος της Αχαρνών
- Repubblica: «Όλο και πιο κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο ο Πίτερς»
- Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος παρενοχλούσε 10χρονες μαθήτριές του – Τους προσέφερε ακόμα και χρήματα
- Κακοκαιρία Erminio: Πυροσβεστικό όχημα εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο στη Σταμάτα – Συγκλονιστικές εικόνες
- Το αρνητικό ρεκόρ της Ιταλίας: Η μοναδική από τις κορυφαίες Εθνικές που μένει εκτός για 3ο σερί Μουντιάλ
- Βίντεο από το πλήγμα των ΗΠΑ και Ισραήλ στην ψηλότερη γέφυρα της Μέσης Ανατολής στο Ιράν
- Γαλλία: Η ευρωβουλευτής Ριμά Χασάν ανακρίνεται με κατηγορίες ότι υπερασπίζεται την τρομοκρατία
- Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην εθνικό οδό Λάρισας – Τρικάλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442