Δεν άλλαξε η πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP ούτε κι αυτήν την εβδομάδα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην τρίτη θέση του κόσμου με 7.995 βαθμούς, πίσω από το σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς και το ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ η πρώτη πεντάδα έχει μόλις μία αλλαγή.
Αυτή είναι η άνοδος του Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίζεται λόγω τραυματισμού, αλλά ανέβηκε μία θέση, στο Νο 5, προσπερνώντας τον Ρούμπλεφ.
Από εκεί και πέρα, μία θέση, στο Νο 9, ανέβηκε και ο Κάσπερ Ρουντ, ενώ κερδισμένος είναι και ο Ουμπέρ Χουργκάζ, ο οποίος κέρδισε δύο θέσεις και είναι πλέον στο Νο 10, με τον Φέντερερ να πέφτει εκτός Top 10.
Μεγάλος κερδισμένος ο Κάμερον Νόρι, που μετά τη νίκη του στον τελικό του Indian Wells ανέβηκε 11 θέσεις και βρίσκεται στο Νο 15.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.