Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκολοζ Μπασιλασβίλι – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-1

Νίκολοζ Μπασιλασβίλι – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-1

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πάλεψε απέναντι στον Νίκολοζ Μπασιλασβίλι αλλά ηττήθηκε με 2-1 σετ και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Indian Wells

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Νίκολοζ Μπασιλασβίλι, καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ  (6-4, 2-6, 6-4) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Indian Wells.

Ο Γεωργιανός (No.36 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε για πρώτη φορά σε ημιτελικά Masters και θα βρει μπροστά του τον νικητή της αναμέτρησης Σάσα Ζβέρεφ-Τέιλορ Φριτζ.

Ο Έλληνας τενίστας, παρότι βρέθηκε στα σετ με 1-0, κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και λύγισε στο 3ο σετ.

Ο Μπασιλασβίλι ξεκίνησε δυνατά και έκανε το μπρέικ γρήγορα και στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς του (2-0). Ο Στέφανος μείωσε σε 2-1 αλλά ο Γεωργιανός με το δεύτερο μπρέικ του να συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι (4-1).

Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε, έκανε το μπρέικ και με 2 διαδοχικούς άσους, μείωσε σε 4-3. Ο Γεωργιανός έκανε το 5-3 παρά την προσπάθεια του Στέφανου, με τον Έλληνα τενίστα να μειώνει σε 5-4, αλλά ο Μπασιλασβίλι κατέκτησε το 1ο σετ με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο σταθερός στα χτυπήματά του στην έναρξη του δεύτερου σετ. Πήρε το πρώτο γκέιμ, στη συνέχεια εκνευρίστηκε και ο Μπασιλασβίλι ισοφάρισε, αλλά ο Έλληνας τενίστας διατήρησε το σερβίς του και πέρασε ξανά μπροστά (1-2), ενώ μετά έκανε και το μπρέικ (1-3).

Ο Στέφανος επιβεβαίωσε την καλή του εικόνα στο 2ο σετ και έφτασε στο 1-4. Ο Μπασιλασβίλι μείωσε (2-4), αλλά ο Τσιτσιπάς έκανε το 2-5 και ισοφάρισε στα σετ (1-1) με 2-6.

Ο Γεωργιανός ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του 3ου σετ και προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Στέφανος να κάνει με τη σειρά του το μπρέικ και να φτάνει στο 2-2.

Οι δύο αθλητές έδωσαν μεγάλη μάχη στο 3ο σετ, με τον Μπασιλασβίλι να παίρνει το προβάδισμα (5-3), τον Στέφανο να μειώνει σε 5-4 και να μένει ζωντανός στο ματς, αλλά ο Γεωργιανός ήταν καλύτερος και κατέκτησε και το 2ο σετ με 6-2, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τα σετ: 6-4, 2-6, 6-4

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024