Μια ιστορική φράση που είπε ο ναύαρχος Θεμιστοκλής πριν από την ναυμαχία της Σαλαμίνας χρησιμοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ώστε να στείλει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Πιο συγκεκριμένα αρκετές ώρες μετά την σπουδαία ανατροπή και πρόκριση στους «8» του Indian Wells επί του Ντε Μίνορ, ο Έλληνας τενίστας έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Πάταξον μεν, άκουσον δε».
Την συγκεκριμένη φράση είπε ο Θεμιστοκλής Σπαρτιάτη Ευριβιάδη, η οποία σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Χτύπησε με, μα άκουσε»
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.