Για ακόμα μια φορά η πρώην αγαπημένη του Έλον Μασκ καταφέρνει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα και να γίνει viral.
Η εκκεντρική Καναδή τραγουδίστρια Grimes λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία διαβάζει δημόσια το κομμουνιστικό μανιφέστο του Καρλ Μαρξ, τρολάροντας τους παπαράτσι.
Eπέλεξε ντυμένη μάγισσα να ποζάρε ξεφυλλίζοντας νωχελικά το κομμουνιστικό μανιφέστο.
Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διαχειριστεί το άγχος της από το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι μετά το χωρισμό της με έναν από τους πλουσιότερους άνδρες του πλανήτη.
«Συνεχίζω να ζω με τον E και δεν είμαι κομμουνίστρια», έγραψε σε ανάρτησή της.
«Με ακολουθούσαν φωτογράφοι όλη την εβδομάδα και αποφάσισα να τους τρολάρω».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας