Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο «τρίποντο» στο Μιλάνο απέναντι στη Μίλαν, καθώς με γκολ του Λουίς Σουάρες στις καθυστερήσεις, επικράτησε με 2-1 και έφυγε με το διπλό.
Ένα γκολ, με το οποίο ο Ουρουγουανός κατάφερε να βάλει τέλος σε ένα απίστευτο αρνητικό σερί που είχε ο «πιστολέρο». Διότι, το συγκεκριμένο τέρμα, ήταν το πρώτο εκτός έδρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά από σχεδόν έξι χρόνια!
Ο Σουάρες είχε να σκοράρει σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League από τον Οκτώβρη του 2015, όταν είχε βρει δίχτυα στο «Ολίμπικο», απέναντι στη Ρόμα.
Από τότε, ακολούθησαν 25 εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να σκοράρει ο Σουάρες!
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Τορούν, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε παγκόσμια Κλειστού.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού