Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι και οι... άλλοι

Ο Μέσι και οι… άλλοι

Ο Σκαλόνι εκτός από τον Μέσι κάλεσε στην Εθνική και τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League αν και η Αργεντινή παραμένει στην «κόκκινη λίστα» της Βρετανίας για την Covid-19.

Ο Λιονέλ Μέσι πρόκειται να ηγηθεί και πάλι της Αργεντινής, σε μία σειρά τριών αγώνων στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ.

Οι νέες προσθήκες του ομοσπονδιακού προπονητή, Λιονέλ Σκαλόνι, στην λίστα των 30 παικτών, περιλαμβάνουν τις επιστροφές του τερματοφύλακα Εστεμπάν Αντράντα και του επιθετικού Λούκας Αλάριο.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Αργεντινής, κάλεσε τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην αγγλική Premier League, αν και η χώρα της Νότιας Αμερικής παραμένει στην «κόκκινη λίστα» της Βρετανίας για την Covid-19. Πρόκειται για τους Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Κριστιάν Ρομέρο της Τότεναμ, καθώς και τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Οσοι φτάνουν από χώρες της «κόκκινης λίστας» στη Βρετανία πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για 10 ημέρες, με συνέπεια και οι τρεις να κινδυνεύουν να χάσουν τα παιχνίδια της Premier League, το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου.

Τον Αύγουστο, η Premier League αρνήθηκε να απελευθερώσει παίκτες που ταξίδευαν σε χώρες της «κόκκινης λίστας» του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω αυστηρών κανόνων καραντίνας κατά την επιστροφή τους.

Τον περασμένο μήνα, ο προκριματικός αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής διεκόπη, όταν οι υγειονομικές αρχές της Βραζιλίας κατηγόρησαν παίκτες της Αργεντινής που αγωνίζονται στην Premier League ότι παραβίασαν τους κανόνες καραντίνας της χώρας για την Covid-19.

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει (εκτός) στην Παραγουάη την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και υποδέχεται την Ουρουγουάη την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, πριν φιλοξενήσει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, το Περού.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024