Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τικίνιο – «Όλη την εβδομάδα οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω σιγουριά»

Τικίνιο – «Όλη την εβδομάδα οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω σιγουριά»

Ο Τικίνιο μίλησε για τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Απόλλωνα, για τη στήριξη που είχε από τους συμπαίκτες του, αλλά και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι.

Ο Τικίνιο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να σημειώνει δύο τέρματα.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως είναι ευτυχισμένος που βρήκε δίχτυα, ότι οι συμπαίκτες τον βοήθησαν μέσα στη βδομάδα δίνοντάς του ψυχολογία, αλλά και για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Τικίνιο:

Για τα γκολ που πέτυχε: «Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, έψαχνα αυτά τα γκολ, ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω, όμως κυρίως είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Η νίκη θα μας δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια στη διοργάνωση».

Για την αγκαλιά με τον άμεσο συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες: «Γιατί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με γέμισε αυτοπεποίθηση, του έδειξε εμπιστοσύνη και του είπε πως είναι σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Όχι μόνο ο Αντόνιο αλλά και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω σιγουριά, όμως περισσότερο από όλους αυτός».

Για το αν θα είναι η… αεροπορία του Ολυμπιακού φέτος: «Είναι πολύ ευτυχισμένος με τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά κυρίως για τα τέσσερα γκολ που έβαλε η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, σημαντικό είναι να παρουσιάζει κάτι καλό η ομάδα. Ευχαριστώ το Θεό και τους φιλάθλους που ήταν εδώ μαζί μας».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024