Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι (22/9, 18:15) με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Superleague.
Οι Κυανοκίτρινοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (21/9) υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και μετά το τέλος της προπόνησης ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Σε αυτή δεν συμπεριελήφθη ο Ζεστέντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης οι Μελίσσας, Λιάβας, Περέιρα και Μπακαδήμας.
Την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Γιουβέντους – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γιουβέντους – Πίζα για την 28η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Κυρίαρχος ο Άρης στο «Nick Galis Hall» κόντρα στο Μαρούσι επικράτησε με το ευρύ 102-76 – Νίκη και για το Περιστέρι επί του Πανιωνίου με 82-74, μετά από επιστροφή από το -11 με το οποίο έχανε.
Δεύτερη σερί γκέλα για την Αταλάντα στη Serie A, έμεινε στο 2-2 με την Ουντινέζε εντός έδρας και έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.