Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τη συγγραφέα του βιβλίου «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», Μίριν Φέιντερ, να αποκαλύπτει ακόμη και περιστατικά από την προσωπική και οικογενειακή ζωή του Greek Freak. Με τα όσα ακολούθησαν τη χοντρή «κατσάδα» του Γιάννη στον Άλεξ Αντετοκούνμπο, εξαιτίας της εριστικής συμπεριφοράς του Βενιαμίν της οικογένειας, να αποτελούν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στο βιβλίο.
«Εκείνο το βράδυ, ο Άλεξ έβαλε τα κλάματα. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να απογοητεύσει την οικογένειά του. Ήξερε ότι η αντίδραση των αδελφών του ήταν δικαιολογημένη», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα συγγραφέας στο βιβλίο της για τον Αντετοκούνμπο.
Μάλιστα, στο ίδιο κεφάλαιο καταγράφεται και η αντίδραση, τα λόγια του Αλεξ Αντετοκούνμπο. «»Είχα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου», λέει. «Αυτή ήταν η ώρα μηδέν για εμένα. Από τότε αποφάσισα να αλλάξω συμπεριφορά». Ο Άλεξ αφιέρωσε το υπόλοιπο του καλοκαιριού στην προπόνηση για να βελτιώσει τον χειρισμό της μπάλας και το σουτ».
Μάλιστα, η Μίριν αναφέρει επιπλέον πως μετά τα… γκάζια του Γιάννη, ο μικρότερος αδερφός του έγινε άλλος παίκτης και τελείως άλλος χαρακτήρας: «Έγινε πιο γρήγορος και δυνατός. Πιο ταπεινός. Έπαψε να παριστάνει τον παντογνώστη».
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.