Τα γενέθλιά της γιόρτασε στο πλατό του MEGA Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία είδε να φτάνει μπροστά της μια τούρτα γεμάτη φράουλες και τους συνεργάτες της να της τραγουδούν.
«Χθες ο άντρας μου μου έκανε μια καταπληκτική έκπληξη στο σπίτι, είναι η δεύτερη τούρτα που σβήνω», είπε χαρακτηριστικά, με την Ελεονώρα Μελέτη, τον Κώστα Τσουρό και τον Θανάση Πάτρα να την αγκαλιάζουν για να της ευχηθούν.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την έκπληξη που επεφύλαξαν στην Φλορίντα Πετροτσέλη, οι συνεργάτες της στο MEGA Καλημέρα:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας