Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουλβς – Μπρέντφορντ 0-2 – Επιβλητική νίκη των φιλοξενούμενων

Γουλβς – Μπρέντφορντ 0-2 – Επιβλητική νίκη των φιλοξενούμενων

Καλύτερη η Μπρέντφορντ στο Γουλβερχάμπτον, επικράτησε της γηπεδούχου Γουλβς με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά την 1η αγωνιστική της Premier League.

Επιστροφή στις νίκες για τους νεοφώτιστους στην Premier League, οι οποίοι μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ την 1η αγωνιστική μετρούσαν 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Από την άλλη πλευρά, οι Γουλβς ξεκίνησε την σεζόν με 3 ήττες, την προηγούμενη αγωνιστική όμως έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γουότφορντ.

Ήταν μία αναμέτρηση ανάμεσα στην εμπειρία των παικτών της Γουλβς απέναντι στον ενθουσιασμό εκείνων της Μπρέντφορντ, με νικητές τους 2ους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς σημειώνοντας και τα 2 γκολ, σε μία ιστορική νίκη καθώς αποτελεί το πρώτο της διπλό στην πρώτη κατηγορία πρωταθλήματος, έπειτα από 74 χρόνια.

Η Μπρέντφορντ έδειξε τις προθέσεις της από τις πρώτες κιόλας στιγμές, έχοντας τον έλεγχο και την κατοχή και δημιουργώντας συνεχώς στιγμές απειλής γύρω από την εστία του Σα. Το πρώτο μήνυμα το έστειλε στο 25’ όταν ο Τόνεϊ κέρδισε πέναλτι, ύστερα από μαρκάρισμα του Μαρσιάλ. Ο 25χρονος Άγγλος επιθετικός ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ζοσέ Σα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα, τρία λεπτά ο Τόνεϊ σκόραρε και πάλι με τακουνάκι, στην αρχή της φάσης όμως είχε υποδεχτεί την μπάλα με το χέρι, με το γκολ να ακυρώνεται ύστερα από παρέμβαση του VAR.

Στο 31’ η Γουλβς προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά η οβίδα που επιχείρησε ο Αντάμα Τραορέ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τη Μπρέντφορντ να σκοράρει για 2η φορά τρία λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 34′ ο Τόνεϊ από σκόρερ, έγινε δημιουργός, καθώς με υπέροχη μπαλιά έστρωσε στον Εμπεουμό κι εκείνος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η Μπρέντφορντ ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε ψηλά, με σκοπό αρχικά να μειώσει και ύστερα να παλέψει για την ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, δεν είχαν ουσία όμως, ολοκληρώνοντας το ματς με μηδέν τελικές στον στόχο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν πιο κοντά στο να σκοράρουν όταν ο Εμπεουμό σημάδεψε το δοκάρι σε μακρινό σουτ.

Έτσι, το 0-2 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και η Μπρέντφορντ κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη η Γουλβς γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της και ισοφάρισε την χειρότερη επίδοση στην ιστορία της. Πλέον, μετράει μόλις 3 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση, ενώ η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ «σκαρφάλωσε» στην 9η θέση με 8. βαθμούς.

Γουλβς: Σα, Κίλμαν, Κόουντι, Σαΐς (46’ Τσαν), Ν. Σεμέδο (82’ Σοάρες), Μουτίνιο, Νέβες, Μαρσάλ (72’ Ποντένσε), Τρινκάο, Τραορέ, Χιμένες.

Μπρέντφορντ: Ράγια, Αγιερ, Γιάνσον (82’ Γιόργκενσεν), Πίνοκ, Κανιός (67’ Ονιέκα), Μπατίστ, Γιάνελτ, Νόργκααρντ, Χένρι (76’ Ράσμουσεν), Εμπεουμό, Τόνεϊ.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024