Αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα παραχώρησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Όπως αποκάλυψε, μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης είπε ότι πηγαίνει στην τουαλέτα και ξεχνάει να κλείσει την πόρτα. Παράλληλα, όπως είπε, πλέον δεν την νοιάζει να περιποιείται. «Με νοιάζουν μόνο οι άνθρωποί μου και η υγεία μας».
Ακόμα, ανέφερε ότι μέσα στο Survivor πήρε 10 κιλά λόγο κατακράτησης, ενώ μίλησε για τις εκδηλώσεις αγάπης που λαμβάνει. «Θαυμαστές έχουν πάρει κουτιά παπούτσια, τα έχουν ντύσει με φωτογραφίες και τα γέμισαν καραμέλες».
Επαγγελματικά και Σάκης
Επιπλέον, ανέφερε ότι έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις. «Πολλά θα συζητηθούν αλλά δεν έχω κλείσει κάπου.
Φυσικά, από την κουβέντα της δεν μπορούσε να λείπει ο Σάκης Κατσούλης.
«Πορευόμαστε μαζί με τον Σάκη, αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε ξεχωριστή ταυτότητα ο καθένας. Με τον Σάκη είναι αυτό που φαίνεται προς το παρών. Ο καημός του κόσμου είναι να μας δει μαζί με τον Σάκη» τόνισε.
Τέλος, υποστήριξε ότι στο Survivor δεν συνέβη κάτι παραπάνω με τον Σάκη «από αυτό που βλέπατε».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας