Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάμπρος Χούτος - Η πρώτη ανάρτηση - καρφί μετά τις δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον χωρισμό τους

Λάμπρος Χούτος – Η πρώτη ανάρτηση – καρφί μετά τις δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον χωρισμό τους

Το πρώην ζευγάρι σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι δηλώσεων στην TV το πρωί της Δευτέρας.

Η Ματίνα Ζάρα παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» μιλώντας μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο, λίγες ημέρες πριν το ζευγάρι ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ίδια αναφέρθηκε στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση παρόλο που και εκείνοι και όλοι οι καλεσμένοι ήταν ήδη στην Σκιάθο.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους» εξήγησε η Ματίνα Ζάρα.

«Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων» εξομολογήθηκε η ίδια και συνέχισε: «Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

«Ήταν όλοι οι καλεσμένοι στη Σκιάθο»
Η Ματίνα Ζάρα θυμήθηκε τον πρώτο άνθρωπο στον οποίο ανακοίνωσε την ακύρωση του γάμου. «Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά».

«Δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή. Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά» απάντησε η ίδια και αναφέρθηκε στην περίπτωση επανασύνδεσης.

«Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι» είπε η Ματίνα Ζάρα.

Σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα socila αλλά τι κάνουμε την προσωπική ζωή. Δεν τον έχω ακολουθήσει. αλλά έχουμε επικοινωνία, έχουμε επαφές. Δεν είμαστε τσακωμένοι. «Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεση. Ποτέ δεν ξέρει. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πότε μην λες ποτέ. Υπάρχει αγάπησα και του εύχομαι τα καλύτερα αλλ’ αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι.

Η εκπομπή θέλησε να δώσει την ευκαιρία, μετά την προβολή της συνέντευξης, και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να τοποθετηθεί επί του «καυτού» ζητήματος.

Ο Λάμπρος Χούτος δεν μπορούσε να μην αντιδράσει μετά τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ματίνα Ζάρα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Όπως σχολίασε σε ανάρτησή του λίγα λεπτά μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, »Μην μετανιώνεις για ότι έδωσες, άσε τους άλλους να μετανιώσουν για όσα δεν εκτίμησαν. La vita e bella». Μια ατάκα γεμάτη υπόνοιες και (κρυφά) μηνύματα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024