Ένταλμα σύλληψης για τον 59χρονο που ξυλοκόπησε νεαρή γυναίκα στο Παγκράτι για μία θέση πάρκινγκ
Αποτέλεσμα της βίαιης επίθεση στο Παγκράτι ήταν η 22χρονη κοπέλα να υποστεί κάταγμα στο πόδι
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 59χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και ξυλοκόπησε νεαρή γυναίκα στο Παγκράτι εξαιτίας διαφωνίας για θέση στάθμευσης εξέδωσε ο ανακριτής που χειρίζεται τη σχετική δικογραφία.
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν πλέον τον κατηγορούμενο προκειμένου να συλληφθεί και να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Το περιστατικό
Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν έλαβε χώρα στο Παγκράτι, επί της οδού Αριστοξένου, όταν η 22χρονη γυναίκα επιχειρούσε να παρκάρει το όχημά της.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις Αρχές και κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγός διερχόμενης μηχανής φέρεται να εκνευρίστηκε επειδή αναγκάστηκε να περιμένει έως ότου η νεαρή ολοκληρώσει τη στάθμευσή της.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας κατέβηκε από τη μηχανή του, επιτέθηκε στη γυναίκα χτυπώντας την στο πρόσωπο και στη συνέχεια την έσπρωξε με δύναμη στο έδαφος, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό.
Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης φέρεται να εισήλθε σε πολυκατοικία της περιοχής και να απομακρύνθηκε.
Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα έξω σφυρού, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε επίσημη καταγγελία του περιστατικού στις αστυνομικές αρχές.
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)











































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442