Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Γης της Ελιάς» Spoiler - Η βεντέτα «άναψε» - Χαροπαλεύει ο Στέφανος, τα βλέμματα όλων στην οικογένεια Στεφανέα

«Η Γης της Ελιάς» Spoiler – Η βεντέτα «άναψε» – Χαροπαλεύει ο Στέφανος, τα βλέμματα όλων στην οικογένεια Στεφανέα

Η σειρά που έχει εντυπωσιάσει το κοινό και έχει «χτυπήσει» πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη κι όλας εβδομάδα προβολής της συνεχίζει με τρομερές ανατροπές

Κορυφώνεται η αγωνία στο αποψινό επεισόδιο της νέας σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» καθώς το βράδυ της Κυριακής η πλοκή σταμάτησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Η σειρά που έχει εντυπωσιάσει το κοινό και έχει «χτυπήσει» πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη κι όλας εβδομάδα προβολής της συνεχίζει με τρομερές ανατροπές.

Ο Στέφανος έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος από τον πυροβολισμό του Φίλιππου και οι δύο οικογένειες βρίσκονται πια σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ενώ, ο νεαρός βρίσκεται στον ελαιώνα των Καπερνάρων, χτυπημένος από τις σφαίρες του Φίλιππου Στεφανέα, ο Στάθης και η Αρετή συνεχίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό τους στην τραγωδία που τους έχει χτυπήσει την πόρτα.

Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος με την Χάιδω, προσπαθούν να βρουν άλλοθι για να γλιτώσουν τις συνέπειες του νόμου. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να βάλει τον Μάνο επικεφαλής στο ελαιοτριβείο και ανακοινώνει αυτή την απόφασή του στην Αθηνά, η οποία, θέλοντας να κρατήσει κρυμμένα τα μυστικά της, αναγκάζεται να αποδεχθεί αυτό το νέο καθεστώς.

Στο μεταξύ, Αρετή και Στάθης αρχίζουν να ανησυχούν με την πολύωρη απουσία του γιου τους. Ο Στάθης ξεκινά να τον αναζητά παντού, μέχρι που τον βρίσκει αιμόφυρτο στο ελαιώνα τους. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια για τις δυο οικογένειες αλλά και τη μικρή κοινωνία της Αρεόπολης. Η βεντέτα φαίνεται ότι έχει ανάψει, σε σημείο που κανένας πια δεν μπορεί να προβλέψει τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Οι έρευνες για τον πυροβολισμό του Στέφανου συνεχίζονται κι ο αστυνόμος ανακρίνει τόσο την Χάιδω, όσο και τον Φίλιππο με τον Νικόλα, που ο ένας δίνει άλλοθι στον άλλον. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη, σοκαρισμένη, περνά στιγμές αγωνίας στο νοσοκομείο, ελπίζοντας ότι ο Στέφανος θα συνέλθει. Η Αρετή δυσανασχετεί με την παρουσία της εκεί και δεν χάνει την ευκαιρία να της το δείξει.

Ο Δημήτρης είναι δυσαρεστημένος που έχει χάσει, πλέον, τη διεύθυνση του ελαιοτριβείου, αλλά η Αθηνά τού τονίζει πως δεν τους συμφέρει να βρίσκονται σε συνεχή σε σύγκρουση με τους Βρεττάκους, ειδικά τώρα που επανεμφανίστηκε η Μυρτάλη. Ο Λυκούργος πλησιάζει τη Μυρτάλη και την προτρέπει να μιλήσουν, για να την συμβουλέψει ανάλογα με το θέμα της διαθήκης. Ο Μάνος πασχίζει να εξηγήσει στη Μαρίνα τι ακριβώς είχε συμβεί τότε που χώρισαν, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει.

Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει το ψέμα του Αλέξη και γίνεται έξαλλη. Η Αναστασία βρίσκει ένα περίεργο κλειδί στο συρτάρι του Ιπποκράτη. Η Μυρτάλη μαζεύει τα πράγματά της και μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας, γεγονός που στεναχωρεί τον Αλέξη. Ο Ισίδωρος πέφτει θύμα ληστείας, ενώ ο Δημήτρης ετοιμάζει νέα απόπειρα κατά της Μυρτάλης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024