Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μίλησε για την επιστορφή της στο φυσικό της χώρο, στη σκηνή, μετά το μεγάλο διάστημα αποχής εξαιτίας της καραντίνας.
Η σπουδαία τραγουδίστρια μιλώντας στο Secret αναφέρθηκε στα συναισθήματα που νιώθει όταν βρίσκεται κοντά στο κοινό της.
«Τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολύ δυνατά έπειτα από τόσους μήνες απραξίας. Οι πρώτες ημερομηνίες συναυλιών δημιούργησαν ήδη μια αισιόδοξη ένταση, με δορυφόρους από πάνω της την αβεβαιότητα και την ανησυχία», είπε τονίζοντας πως η μουσική είναι μια υπέροχη πόρτα, ανοιχτή στην ελπίδα και στο μέλλον.
«Νομίζω ότι η χαρά μεταξύ καλλιτέχνη και κοινού σε αυτήν τη φάση της ζωής μας είναι αμφίδρομη, αφού όλοι έχουμε την ίδια λαχτάρα γι’ αυτήν τη μουσική επαφή. Τώρα που μιλάμε, έχουμε παίξει σε αρκετές πόλεις. Η δύναμη και η ένταση των συναυλιών αυτών είναι ένα πραγματικά εκρηκτικό μείγμα συναισθημάτων», συμπλήρωσε η ερμηνεύτρια.
Όσον αφορά την πρώτη της συναυλία μετά την δύσκολη περίοδο της καραντίνας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τόνισε: «Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή έπειτα από τόσον καιρό, στο θέατρο «Φρύνιχος» των Δελφών, ήμουν ευτυχισμένη. Επιτέλους, βρέθηκα στον φυσικό μου χώρο! Το ένιωσα μέχρι τα βάθη της ψυχής μου. Τίποτα -απολύτως τίποτα- δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πράξη και το τελετουργικό μιας ζωντανής συναυλίας!».
Η ίδια εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται κοντά στο κοινό της. «Φέτος είναι ένα δημιουργικό και υγιές καλοκαίρι. Όσο για τις παραγωγές μου, για πρώτη φορά είναι τρεις διαφορετικές, καθότι τις δύο πρώτες τις κράταγε ο C0VID-19 στο συρτάρι. Έτσι, η φετινή σεζόν μετρά ήδη το “Λάλον ύδωρ” σε Δελφούς και Ναύπλιο, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το “Ξανά μαζί” στην Καβάλα και στο Αρχαίο θέατρο Φιλίππων και την πρόσφατη και βασική του καλοκαιριού με τίτλο “Μια αγκαλιά τραγούδια” μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη», είπε χαρακτηριστικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας