Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει ο χώρος του θεάτρου με την πανδημία του κοροναϊού.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στο 7 Μέρες Tv ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε για τις δυσκολίες που περάσαν οι ηθοποιοί τον τελευταίο χρόνο.
Πώς ήταν για εσένα αυτό το ενάμισι έτος της πανδημίας;
Οι άνθρωποι του θεάτρου περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα.
Το ίδιο και όσοι δούλευαν σε συναφείς καλλιτεχνικούς χώρους. Αποδιοργανωθήκαμε πλήρως. Το θέατρο υποφέρει πάρα πολύ γιατί οι αίθουσες που περιορίζονται για παραστάσεις σε ένα ποσοστό 60-70% είναι πάρα πολύ μικρές για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας παραγωγής με τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας.
Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για το χώρο μας. Ευελπιστούμε φέτος να πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας