Μια από τις καλύτερες παίκτριες πόλο των τελευταίων δύο δεκαετιών, η οποία πρόσφερε τα μέγιστα στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική ομάδα, κατακτώντας δεκάδες τρόπαια.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής (29/8), ευχαρίστησε την Αλκηστη Αβραμίδου για όσα πρόσφερε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, που αγωνιζόταν με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.
Με τα χρώματα των Πειραιωτών πήρε 10 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 Len Trophy, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας (2020).
Αναλυτικά το μήνυμα του Ολυμπιακού:
Ένα ταξίδι γεμάτο έντονες συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές, 14 χρόνια μετά έφτασε στο τέλος του. Υποκλινόμαστε στην αρχηγό μας την Άλκηστη Αβραμίδου για όλα προσέφερε στον Ολυμπιακό, τιμώντας με την παρουσία της ως αθλήτρια και ως άνθρωπος τον σύλλογο.
Η αυταπάρνησή της, όταν στον τελικό του LEN Trophy στη Φλωρεντία, αγωνίστηκε με κάταγμα στο χέρι και οδήγησε την ομάδα πόλο Γυναικών στην κατάκτηση του πρώτου εκ των τεσσάρων ευρωπαϊκών τίτλων, θα αποτελεί για εμάς σημείο και αφορμή παντοτινής εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπό της.
Άλκηστη, είσαι πλέον κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού και σε ευχαριστούμε για την πολυετή και σπουδαία προσφορά σου στο σύλλογο!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.