Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα.

Το ζευγάρι αν και βρισκόταν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την εκκλησία αποφάσισε να μείνει χώρια για ένα διάστημα ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Φίλοι και συγγενείς έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι ο γάμος τους που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου ακυρώθηκε.

Είχαν προετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες

«Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία όπως φάνηκε γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης. Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα όσο και ο Λάμπρος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν» δηλώνει στην Real News φίλος του ζευγαριού.

«Παρέμειναν και οι δύο στην Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Όμως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον» προσθέτει η πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι και οι δύο έχουν διάθεση να τα ξαναβρούν ακόμα δεν έχουν γεφυρωθεί όλες οι διαφορές τους.

Με ηρεμία και χωρίς το άγχος του γάμου θα αποφασίσουν από κοινού την εξέλιξη της σχέσης τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο