Μπορεί η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι η είδηση που απασχολεί όλο το Μάντσεστερ και γενικότερα ολόκληρο τον πλανήτη, ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ζητήσει να καλυφθούν και άλλα θέματα στην ομάδα.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να κρατήσουν τον Ντιόγκο Νταλότ και να μην τον παραχωρήσουν, καθώς ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να κρατήσει τον Πορτογάλο μπακ για τη διάρκεια της σεζόν.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός, ο Νταλότ συμφώνησε να συνεχίσει στον σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα γίνει κίνηση για κάποιον άλλον οπισθοφύλακα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.