Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης – 8 φορές σε ομίλους Champions League και 3 σε ομίλους Europa League.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Μπρατισλάβα (2-2), με τους Ερυθρόλευκους να επιστρέφουν από την Κροατία με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Οι Πειραιώτες με συνολικό σκορ 5-2 απέναντι στην Σλόβαν (σ.σ είχαν κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς του Γ. Καραϊσκάκης» πήραν το εισιτήριο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πλέον άπαντες στο μεγάλο λιμάνι στρέφουν το βλέμμα τους στην κλήρωση, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (27/8, 13:00) στην Τουρκία.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Europa League και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και να γεμίσουν για μια ακόμα χρονιά με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου, αλλά και όλους τους Ελληνες.
Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα βρεθεί για 11η συνεχόμενη χρονιά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να βρίσκεται σταθερά την τελευταία δεκαετία στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα, τα τελευταία 11 χρόνια οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρεθεί 8 φορές σε ομίλους Champions League και 3 φορές σε ομίλους Europa League. Ο σύλλογος του Πειραιά είναι σταθερά ο… αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσον αφορά στην βαθμολογία της χώρας μας στην UEFA, με τους πρωταθλητές να κρατούν ψηλά τη ελληνική σημαία.
Μια ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τους Πειραιώτες να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην κλήρωση των ομίλων. Εκεί όπου θα μάθουν τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης…
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.