Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Κρουζ - Θύμα ληστείας ο ηθοποιός - Του έκλεψαν βαλίτσες με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

Τομ Κρουζ – Θύμα ληστείας ο ηθοποιός – Του έκλεψαν βαλίτσες με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

Ο σταρ φαίνεται πως θεώρησε ντροπιαστικό το περιστατικό

Μια ιδιαιτέρως παραγωγική μέρα είχαν ληστές στο Μπέρμιγχαμ, αφού έκλεψαν το αυτοκίνητο του σωματοφύλακα του Τομ Κρουζ, καταφέρνοντας να αποσπάσουν αποσκευές με αντικείμενα αξίας άνω των 100.000 λιρών.

Ο 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ πραγματοποιεί γυρίσματα στη Βρετανία για την ταινία «Mission Impossible 7» και οι πληροφορίες της Sun αναφέρουν ότι είναι εξοργισμένος από το περιστατικό.

Σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα, οι ληστές κατάφεραν να υποκλέψουν το σήμα που εκπέμπει το κλειδί ξεκλειδώνοντας το αυτοκίνητο, ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε ο Τομ Κρουζ.

Πηγή της Sun ανέφερε:

«Ο Τομ κινούνταν με αυτό το αυτοκίνητο όσο βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ και μερικές από τις αποσκευές και τα υπάρχοντά του ήταν μέσα σε αυτό όταν το έκλεψαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε επειδή ήταν εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού, αλλά όλα όσα βρίσκονταν μέσα σε αυτό, είχαν εξαφανιστεί. Πρόκειται για ένα ντροπιαστικό γεγονός για την ομάδα ασφαλείας του και ο σωματοφύλακας που το οδηγούσε τρελάθηκε, αλλά όχι τόσο όσο ο Τομ Κρουζ».

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον επικεφαλής του προσωπικού ασφαλείας του Τομ Κρουζ νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ενώ σύμφωνα με την πηγή της Sun, οι δράστες έδρασαν αστραπιαία, κλέβοντάς το μόλις λίγα λεπτά μετά τη στάθμευσή του.

Την ώρα της κλοπής, ο ηθοποιός φαίνεται πως βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο της χώρας για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ενώ λίγες ώρες αργότερα το κλεμμένο του όχημα είχε αντικατασταθεί.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024