Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε καραντίνα ο Τομ Κρουζ και άλλοι 60 συνεργάτες του

Σε καραντίνα ο Τομ Κρουζ και άλλοι 60 συνεργάτες του

«Επικίνδυνη αποστολή» έχει γίνει ο κοροναϊός για το επιτελείο της πολυαναμενόμενης ταινίας του Τομ Κρουζ.

Τουλάχιστον 16 άτομα από τον στενό επαγγελματικό κύκλο του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού βγήκαν θετικά στον ιό.

Τέσσερα από αυτά είναι χορεύτριες οι οποίες βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε απόσταση «αναπνοής» από τον Τομ Κρουζ. Τα γυρίσματα στη Βρετανία σταμάτησαν, με τα 60 μέλη της ομάδας να μπαίνουν σε καραντίνα δυο εβδομάδων.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε βγει εκτός εαυτού στα γυρίσματα της ίδια ταινίας όταν συνειδητοποίησε πως οι συνεργάτες του δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας.

«Δεν θα ακυρώσετε εσείς αυτή τη γ…. ταινία. Κάθε βράδυ μιλάω στο τηλέφωνο με κάθε γ…. στούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς» είχε πει τότε σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Τομ Κρουζ που φέρεται να είχε νοικιάσει και πλοίο στο οποίο διέμενε η ομάδα των γυρισμάτων ώστε να είναι προστατευμένη από μολύνσεις, είχε θέσει τους συνεργάτες του προ των ευθυνών τους.

«Εάν δεν τηρήσετε τα μέτρα απολύεστε. Εάν σας ξαναδώ να το κάνετε έχει φύγει. Εάν το κάνει οποιοσδήποτε σε αυτή την ομάδα τέλος. Κι εσύ το ίδιο, κι εσύ το ίδιο κι εσύ, μην διανοηθείτε να το ξανακάνετε» πρόσθεσε ο Τομ Κρουζ.

Η βρετανική εφημερίδα «Sun» γράφει ότι ο 58χρονος Τομ Κρουζ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς θεωρεί δεδομένο πως σύντομα θα βγει και ο ίδιος θετικός.

Ο χώρος του θεάματος είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν πληγεί πολύ από την πανδημία. Το «Επικίνδυνες Αποστολές 7» έχει σταματήσει τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού και το 2020 στην Ιταλία.

Στις αρχές του 2021 η εταιρεία παραγωγής είχε ανακοινώσει πως η νέα ταινία του αμερικανού σταρ θα προβληθεί τον Μάιο του 2022 κάτι το οποίο αναμένεται και πάλι να αναθεωρηθεί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024