Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Κρουζ: Πώς κατάφερε να σώσει τη ζωή της συμπρωταγωνίστριας του στο «Cocktail»

Τομ Κρουζ: Πώς κατάφερε να σώσει τη ζωή της συμπρωταγωνίστριας του στο «Cocktail»

Μια ιδιαίτερη ιστορία από την ταινία «Mission Impossible» είδε από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας

Μια ιδιαίτερη ιστορία από την ταινία «Mission Impossible» είδε από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας. Η σκηνή όπου ο Τομ Κρουζ έσωσε έναν κάμεραμαν από σοβαρή πτώση την ώρα που βρισκόταν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό όπου ο 58χρονος ηθοποιός αποδείχθηκε σωτήρας.

Πριν από 33 χρόνια είχε σώσει τη ζωή της Ελίζαμπεθ Σου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το Cocktail, όπως θυμήθηκε μέσω δημοσίευσης του στο Facebook ο υπεύθυνος για τις εναέριες σκηνές εκείνης της ταινίας, Bill Bennett.

«Γυρίζαμε τη σκηνή από ένα ελικόπτερο και ο Τομ με την Ελίζαμεπθ ήταν πάνω σε άλογα στην παραλία. Μετά από μερικές λήψεις, ο πιλότος προσγείωνε το ελικόπτερο και οι δύο ηθοποιοί έρχονταν σε εμάς για να δουν τις σκηνές και να πάρουν σημειώσεις απόν σκηνοθέτη. Το μοναδικό μόνιτορ βρισκόταν σε μία από τις θέσεις του ελικοπτέρου» ανέφερε αρχικά ο Bill Bennett.

O πίσω έλικας δούλευε ακόμα και η Ελίζαμπεθ Σου δεν τον είδε.

«Αν πέσεις πάνω του σε σκοτώνει κατευθείαν. Αφού είδαν τη σκηνή η Ελίζαμπεθ γύρισε ξαφνικά και πήγε προς τα εκεί. Ο Τομ είναι πιλότος και σε αεροπλάνο και σε ελικόπτερο και ήξερε πολύ καλά τι να προσέξει. Αμέσως κατάλαβε τον κίνδυνο. Έπεσε πίσω της και κατάφερε να πιάσει τα πόδια της ρίχνοντας την στο έδαφος. Εκείνη άσπρισε από τον φόβο της όταν κατάλαβε τι πήγε να συμβεί. Όλοι μας στο ελικόπτερο είχαμε τρομοκρατηθεί. Ο Τομ της έσωσε τη ζωή» κατέληξε ο Bill Bennett.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024