Τα ονόματα της αποστολής της Εθνικής Ομάδας για το φιλικό με την Ελβετία, ((1/9 – 21:45, Βασιλεία) αλλά και τους δύο αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022 με Κόσοβο (5/9 – 21:45, Πρίστινα) και Σουηδία (8/9 – 21:45, ΟΑΚΑ) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ.
Από τη λίστα ξεχωρίζει κανείς την απουσία του Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά και των τραυματιών Δημήτρη Πέλκα και Κώστα Φορτούνη, σε σχέση με την προηγούμενη φορά, ενώ ένα νέο πρόσωπο ακούει το όνομά του για πρώτη φορά.
Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο Γιάννη Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στην πολωνική Ρακόφ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.