Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς – «Δεν πάμε να υπερασπιστούμε το 3-0, πάμε για τη νίκη»

Μαρτίνς – «Δεν πάμε να υπερασπιστούμε το 3-0, πάμε για τη νίκη»

Χωρίς να υποτιμήσει τη Σλόβαν, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Μπρατισλάβα μονάχα για τη νίκη.

Μόνο για τη νίκη θα παίξει στην Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων, ανέφερε πως η ομάδα του δεν θα πάει στη Σλοβακία για να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, δήλωσε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, ενώ στάθηκε και στην απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Για την κατάσταση των Σισέ, Χασάν, Μασούρα και αν θα παίξει ο Λόπες:

«Ο Χασάν και ο Σισέ είναι έτοιμοι. Ολη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στο 95% πλήρης. Ο Μασούρας δεν θα παίξει, δεν είναι έτοιμος. Για την υπόλοιπη ομάδα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, έχουμε δουλέψει καλά. Έτσι και ο Ονιεκούρου και ο Λόπες είναι έτοιμοι αλλά θα εξαρτηθεί από το παιχνίδι ποιοι και πόσο θα παίξουν».

– Αν του άρεσε που στο πρώτο ματς ήταν MVP όλη η ομάδα. Και την άποψη για το γεγονός πως μόνο η Ελλάδα και η Αλβανία δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα πρωταθλήματά τους:

«Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε και αντιμετωπίσαμε το πρώτο ματς με τη Σλόβαν είδικα σε σύγκριση με το ματς με τη Λουντογκόρετς. Είδαμε μεγάλη βελτίωση της ομάδας συνολικά αλλά και στη φυσική κατάσταση. Ένα πολύ καλό δείγμα για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε για το πρώτο σκέλος της ερώτησης πριν συμπληρώσει:

«Είναι κάτι άσχημο, και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει πολλές περγαμηνές. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να βρουν όσο το δυνατόν συντομότερα λύση ώστε να μην συμβαίνουν αυτά τα πράγματα που βλάπτουν το ποδόσφαιρο».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Σλοβακία, για την πίστη που βγάζουν οι Σλοβάκοι για ανατροπή αλλά και για το αν θέλει απλά πρόκριση ή και μία ακόμη νίκη:

«Δεν έχω αμφιβολία ότι η Σλόβαν θα διεκδικήσει την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει όταν έχει παιχτεί το ένα σκέλος. Έχουμε ακόμη 90 λεπτά και πάμε για να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε το 3-0.

Και εγώ αν ήμουν στη Σλόβαν, θα έλεγα ότι έχουμε ελπίδες για ανατροπή. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πάμε για να τελειώσουμε την πρόκριση. Είμαστε σε επαγρύπνηση για ξέρουμε ότι πριν δυο χρόνια η Σλόβαν απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν έχει επαναπαυτεί και είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίλαλο.».

Όσο για τον αγωνιστικό χώρο: «Είναι κάτι που θα πρέπει να προσαρμοστούμε».

– Για το τι περιμένει από τις μεταγραφές:

«Εχουμε 4-5 μέρες ακόμη για τις μεταγραφές, δουλεύουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι όπως και σε εκείνο των αποχωρήσεων, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το θέμα των μεταγραφών είναι κάτι για το οποίο δουλεύει πολύς κόσμος αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024