Εκπληκτικό – Ρουμάνος τερματοφύλακας σκόραρε με εκτέλεση φάουλ στο 86′! (vid)
O τερματοφύλακας Μπόγκνταν Κάουκα είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ρουμανία καθώς με δικό του γκολ χάρισε την νίκη στην ομάδα του για το Κύπελλο Ρουμανίας
Χθες το απόγευμα, 24/08, διεξήχθη τοπικό ντέρμπι Κυπέλλου Ρουμανίας ανάμεσα σε Μουνισιπάλ Μπρασόφ και Μπρασόφ Σεαγκούλ Ρενάστε, με την πρώτη να επικρατεί με 1-0.
Μπορεί η παραπάνω πληροφορία να μην ενδιαφέρει πολύ κόσμο, όμως αποτελεί το highlight της εβδομάδας στην Ρουμανία ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το σκορ.
Συγκεκριμένα, κρίθηκε από γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 86ο λεπτό, όπου σκόρερ χρίστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μπόγκνταν Κάουκα, σε έναν αγώνα που θα θυμάται για όλη του την ζωή.
Δείτε την εκπληκτική φάση:
BREAKING | The goal of the year was just scored in the Romanian cup! Brasov derby in the cup. SR Brasov (3rd tier) keeper Bogdan Căucă comes up in the 86th minute to take a free-kick and SCORES a beauty to put his team past Steagul Renaște Brașov (2nd tier). Fairytale football. pic.twitter.com/A6bM4GpNq0
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.