Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ η είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, σύμφωνα με πηγή από το βασιλικό περιβάλλον.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει τη δημιουργία νέων σκανδάλων.

«Η αίσθηση, που μας έχουν δώσει οι «από πάνω» είναι ότι φτάνει πια με τους Σάσσεξ. Η Βασίλισσα συμβουλεύεται ομάδα δικηγόρων», ανέφερε η πηγή στην Sun.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να δείξει άλλη ανοχή και ο πρίγκιπας Χάρι «έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια».

«Ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να κατανοήσουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές. Η οικογένεια μπορεί να πιεστεί μέχρι αυτό το σημείο, όχι παραπάνω», εξήγησε η πηγή.

Τώρα, η πηγή από το Παλάτι αναφέρει ότι η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νομικές κινήσεις και συγκεκριμένα σε γραπτή προειδοποίηση προς τον Οίκο Penguin, μέσω του οποίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσσεξ.


«Αν κατονομαστεί κάποιος στο βιβλίο και κατηγορηθεί άμεσα, θα είναι δυσφήμιση και παράλληλα θα καταπατηθεί το δικαίωμά του στην ιδιωτική οικογενειακή ζωή. Υπάρχουν ανησυχίες πως οι Αμερικανοί θα πιστέψουν ό,τι κι αν πουν ο Χάρι και η Μέγκαν», καταλήγει η πηγή.

Στόχος του βιβλίου, πάντως, δεν αναμένεται να είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ο πατέρας του Χάρι και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, πρίγκιπας Κάρολος – όπως επίσης και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση σε κανέναν, αφού το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο των Σάσσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι θεωρεί πως ο πατέρας του έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο