Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ - Θα κινηθεί νομικά κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν;

Βασίλισσα Ελισάβετ – Θα κινηθεί νομικά κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν;

Αφορμή φαίνεται πως είναι η επικείμενη κυκλοφορία ενός βιβλίου από τον πρίγκιπα

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ η είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, σύμφωνα με πηγή από το βασιλικό περιβάλλον.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει τη δημιουργία νέων σκανδάλων.

«Η αίσθηση, που μας έχουν δώσει οι «από πάνω» είναι ότι φτάνει πια με τους Σάσσεξ. Η Βασίλισσα συμβουλεύεται ομάδα δικηγόρων», ανέφερε η πηγή στην Sun.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να δείξει άλλη ανοχή και ο πρίγκιπας Χάρι «έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια».

«Ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να κατανοήσουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές. Η οικογένεια μπορεί να πιεστεί μέχρι αυτό το σημείο, όχι παραπάνω», εξήγησε η πηγή.

Τώρα, η πηγή από το Παλάτι αναφέρει ότι η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νομικές κινήσεις και συγκεκριμένα σε γραπτή προειδοποίηση προς τον Οίκο Penguin, μέσω του οποίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσσεξ.


«Αν κατονομαστεί κάποιος στο βιβλίο και κατηγορηθεί άμεσα, θα είναι δυσφήμιση και παράλληλα θα καταπατηθεί το δικαίωμά του στην ιδιωτική οικογενειακή ζωή. Υπάρχουν ανησυχίες πως οι Αμερικανοί θα πιστέψουν ό,τι κι αν πουν ο Χάρι και η Μέγκαν», καταλήγει η πηγή.

Στόχος του βιβλίου, πάντως, δεν αναμένεται να είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ο πατέρας του Χάρι και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, πρίγκιπας Κάρολος – όπως επίσης και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση σε κανέναν, αφού το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο των Σάσσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι θεωρεί πως ο πατέρας του έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024