Κρήτη – Θρίλερ με τους οκτώ Τούρκους – Είναι στρατιωτικοί και θα ζητήσουν άσυλο
Πρόκειται για απόστρατους του τουρκικού Λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού, για απολυμένους από τον Στρατό και την Αστυνομία, καθώς και για έναν ηλεκτρολόγο - μηχανικό
Πολιτικό άσυλο εντός της ημέρας, οπότε και αναμένεται να παραδοθούν στις Αστυνομικές Αρχές, αναμένεται να ζητήσουν οι οκτώ τούρκοι πρώην αξιωματικοί που το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασαν στο αλιευτικό καταφύγιο του Τσούτσουρα, στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Εισαγγελικές Αρχές απόσχουν από την επιβολή ποινικής δίωξης σε βάρος των οκτώ Τούρκων κι έτσι η διαδικασία που ακολουθείται είναι η παράδοσή τους στην Ελληνική Αστυνομία και από εκεί και πέρα η απέλασή τους από τη χώρα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ekriti.gr, πρόκειται για απόστρατους του τουρκικού Λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού, για απολυμένους από τον Στρατό και την Αστυνομία, καθώς και για έναν ηλεκτρολόγο – μηχανικό.
Θα δικάζονταν
Λιμενικές πηγές ανέφεραν ότι το ταξίδι τους ξεκίνησε από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας και προορισμός τους ήταν η Γαλλία και ο λόγος που διέφυγαν από τη χώρα τους ήταν το ότι θα δικάζονταν το επόμενο διάστημα.
Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 29 έως 55 ετών.
Σημειώνεται πως το σκάφος στο οποίο επέβαιναν έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Τσούτσουρα έπειτα από ζημιά που προκλήθηκε στο κατάρτι.
Δείτε εικόνες

- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη»
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

















































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442