Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το GNTM 4. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού και τα μοντέλα έχουν ριχτεί στη μάχη για τον τίτλο.
Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η μεγάλη αλλαγή στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας αφορά την κριτική επιτροπή. Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παίρνει τη θέση της στους κριτές κάνοντας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.
Σταθερός στο πόστο του και ο Γιώργος Καράβας ο οποίος θα βρίσκεται συχνά στο σπίτι ως coach των υποψήφιων μοντέλων. Ο ίδιος μάλιστα μέσα από τα social media του κατά καιρούς έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.
Το πρωί της Κυριακής, ο 39χρονος μας καλημέρισε στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία από τα γυρίσματα του ριάλιτι. Στο πλευρό του στα backstage βρέθηκε και η αγαπημένη του, Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη με την οποία και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.
«Πρωινά Κυριακής», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας